Játék Világ

Kedvelt játékokhoz végigjátszások, leírások, és instrukciók. Ha a PC játékok fanja vagy, akkor itt a helyed!

Archívum

Friss topikok

Hello Gamer-ek!

Richy0820 2010.05.18. 14:05

Hali játékfanok! Blogomat azért hoztam létre, mert rengeteg olyan játék van, amelyet elég nehéz végigjátszani, és instrukciók nélkül több órás töprengést és idegeskedést okozhat, amely egy játék megutálásához vezethet.

Hogy milyen játékokat fogok végigjátszani? Amit Ti szeretnétek! Mivel még csak most indult a blogom, ezért alig lesz az első hónapokban látogatója, szóval a Final Fantasy szériával fogom kezdeni (7, 8, 10), amíg nem lesz elég látogatott, és nem kapok ötleteket. Ez a játék nagyon népszerű, igaz hogy régi, de még ma is rengetegen játszanak vele. Egy híres japán cég, a SquareSoft csinálta, és valami hihetetlen jó történettel rendelkezik mind a 3 rész, és a játékmenet is eszméletlen jó (eltekintve a 8. résztől), szóval ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem ;)

Címkék: bemutatkozás final fantasy squaresoft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegigjatszas.blog.hu/api/trackback/id/tr862012715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása