Játék Világ

Kedvelt játékokhoz végigjátszások, leírások, és instrukciók. Ha a PC játékok fanja vagy, akkor itt a helyed!

Archívum

Friss topikok

Final Fantasy 7 - Végigjátszás 001

Richy0820 2010.05.24. 11:48

A játék elindításakor a játék készítőinek neveit mutatják be valami eszméletlen jó zenekísérettel, a Prelude-dal. Bevallom én még egyszer sem olvastam végig a neveket, ti is elnyomhatjátok az X, vagy a START gombbal a Playstation-on. Ma már szerencsére PC-re is megvásárolható ez a népszerű játék igen olcsón, szerintem megéri (Windows XP operációs rendszeren is fut), hogy PC-n hogy irányítsátok, arról itt egy egyszerű kép.

Final Fantasy 7 irányítás

 

 

 

 

 

Ha új játékot indítunk rögtön egy animációt láthatunk csillagokról, egy lányról, valamint az egész városról, ahol kezdjük a játékot. Nagyon sokan azért is szeretik ezt a játékot, mivel In medias res módon egyből beledob az akcióba, úgy hogy még fogalmunk sincs mi ellen kell küzdenünk. Az 1/1-es képen látható az első tárgy, angolul Item, amit felvehetünk a játék során, ez pedig egy Potion (100 életerőt tölt fel).

Final Fantasy 7 potionFinal Fantasy 7 csatamenet

 

 

 

 

 

 

Ha egy kicsit előrébb megyünk, szembesülhetünk a Final Fantasy 7 első csatájával, amely körökre van osztva, és inkább taktikát, na meg logikus gondolkodást igényel, mint ügyességet. Az 1/2-es képen egy konkrét csatahelyzetet láthattok: az Attack egy egyszerű támadás a karakter fegyverével, a Magic utasítás segítségével varázslatokat hajthatunk végre, míg az Item paranccsal egy tárgyat használhatunk fel a harc során. A jobb oldalon lévő zöld csík, azaz a Time a karaktered felkészültségét jelzi, ha teljesen feltöltődik, akkor te vagy a soros, és utasíthatsz egy parancsot a főhősnek, akinek még a nevét se tudjuk egyenlőre. A Limit csík akkor töltődik fel, ha katonádat sebzés éri, és ha teljesen feltöltődik, akkor egy speciális támadást tudsz végrehajtani, ami az idő során egyre erősebbé válik, ahogy fejlődsz (erről még később beszélünk). A HP az életerődet mutatja, míg az MP a varázserődet, hogy mennyi varázslatot tudsz még megidézni.

Szerintem most ennyi elég, hamarosan jön az új Final Fantasy végigjátszás rész, addig is szép napot mindenkinek!

Címkék: final fantasy ff7

Szólj hozzá!

Final Fantasy 7 - Trailer

Richy0820 2010.05.24. 11:30

Egy kis Final Fantasy 7 trailer a Star Wars 3 háttérzenéjével összevágva. Dőljetek hátra és élvezzétek :)

Címkék: trailer final fantasy ff7 squaresoft

Szólj hozzá!

Final Fantasy 7 - Premier

Richy0820 2010.05.18. 14:33

Üdvözlök mindenkit a Final Fantasy VII világában! Ez a kedvenc Final Fantasy részem, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, nagyon sokan ezért a játékért vannak oda a SquareSoft alkotásai közül. A Final Fantasy 7. része 1997-ben készült és mint már előző bejegyzésemben írtam, még a mai napig igen közkedvelt, és rengetegen játszanak vele. A játék típusa RPG, de nem egy hagyományos RPG, hanem egy olyan, amely igénybe veszi az emberek logikáját a különböző csatáknál, melyek váratlanul csapnak le ránk.

Final Fantasy 7 logo

 Final Fantasy picture

 

 

 

 

Mik várhatóak a végigjátszásban?
- Minden lehetséges mellékküldést leírok,
- Minden materiát (summon, magic, stb.) megszerezhetsz,
- Az összes enemy skill megszerzésének módja,
- Minden limit break elérésének útja,
- Minden fegyver és kiegészítő elérése,
- Trükkök nehezebb ellenfelekhez.

Címkék: premier final fantasy ff7 squaresoft

Szólj hozzá!

Hello Gamer-ek!

Richy0820 2010.05.18. 14:05

Hali játékfanok! Blogomat azért hoztam létre, mert rengeteg olyan játék van, amelyet elég nehéz végigjátszani, és instrukciók nélkül több órás töprengést és idegeskedést okozhat, amely egy játék megutálásához vezethet.

Hogy milyen játékokat fogok végigjátszani? Amit Ti szeretnétek! Mivel még csak most indult a blogom, ezért alig lesz az első hónapokban látogatója, szóval a Final Fantasy szériával fogom kezdeni (7, 8, 10), amíg nem lesz elég látogatott, és nem kapok ötleteket. Ez a játék nagyon népszerű, igaz hogy régi, de még ma is rengetegen játszanak vele. Egy híres japán cég, a SquareSoft csinálta, és valami hihetetlen jó történettel rendelkezik mind a 3 rész, és a játékmenet is eszméletlen jó (eltekintve a 8. résztől), szóval ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem ;)

Címkék: bemutatkozás final fantasy squaresoft

Szólj hozzá!